Divendres 21 d’abril s’enceta una nova edició de la ruta gastronòmica de les Ganxotapes de Primavera per un període d’un mes, fins el 21 de maig, amb la participació de 34 establiments i una diversa oferta de tapes variades, innovadores i exquisides per a tots els gustos, conservant-se el format de reclam de Tapa + Moritz a 2,50€. i condimentades amb matèries primeres de terra, mar i aire.
Com és habitual hi haurà diversos concursos en els quals s’hi pot participar per determinar quina és la millor ganxotapa, també a la més popular o bé a la millor fotografia. En el següent arxiu hi trobareu les BASES
PARTICIPANTS
1-AVENIDA
Av. Catalunya, 101
972 32 30 54
www.avenida-bar.com
Cruixent de formatge de cabra amb pinya, llavors de chia i un toc de melmelada
*Apta per a vegetarians
De 19 a 22h
Dimarts tancat
2- BAR ANDALUZ
C/ Canigó, 28
629 31 21 93
Carxofes i botifarra amb salsa espanyola
De 13 a 16h i de 19 a 22h
Diumenge tancat
3- BEACH CLUB
Jardins Juli Garreta
972 32 09 80
Mandonguilla de calamar en gavardina de rap
De 9 a 21h
Dijous tancat
4- BUTRON BERRIA
Plaça Terol, 7
637 903 603
Ànec a la taronja
*Es serveix amb vi
D’11 a 15h i de 20 a 22.30h
Dimecres tancat
5- CAFÈ BAR TRECE
Passeig del Mar, 5 local 13
605 364 538
Amanida d’albergínia sobre llit de tomàquet
*Apta per a vegetarians
De dimarts a dissabte d’11 a 21h
Diumenge i dilluns d’11 a 15h
6- CAL CAMPANER
Passeig del Mar, 6
872 21 38 58
Pintxo de llagostí
De 10 a 13h i de 16 a 22h
7- CAN KIKU
c/ major, 10-12
972 28 22 95
Fals cargol
De 10.30 a 13h i de 16.30 a 20h
8- CAN NADEU
C/ Sant Domènec, 5
972 32 27 33
www.cannadeu.com
Carpaccio de filet de porc a les herbes provençals amb oli de romaní i parmesà
De 13 a 16h i de 20 a 23h
Dilluns tancat
9- CAN TONI COVAS
C/ Rutlla, 9
972 32 53 74
Fideuà de paper
De dijous a diumenge de 10 a 16h i de 19 a 23h
10- CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
C/ Algavira, 65-69
Cruixent de peu de porc amb calamar farcit i allioli d’uriç
De dimecres a divendres de 19 a 23h
Dissabte de 12 a 14h i de 19 a 23h
Diumenge de 12 a 14h i de 17 a 22h
11- CASINO GUIXOLENC
Passeig del Mar, 36
972 32 10 14
Rulada al gust
De 8.30h a 20h
Dilluns tancat
12- CATALUNYA
Av. Catalunya, 56
972 324 110
Pirata ganxó (musclo tigre amb sardina en vinagre)
De 12 a 15h i de 18 a 21h
Dimecres tarda tancat
13- CHIC HOSTAL BAR-RESTAURANT
Rambla del Portalet, 5
972 32 87 28
www.hostalchic.com
Bombó de paté d’au amb ceba, poma caramel•litzada i reducció de vi negre
Divendres, dissabte i diumenge d’11 a 13h i de 18 a 21h
14- CULTURE
Passeig del Mar, 1
972 82 06 26
Culture, Ses Illes
De 10 a 13h i de 17 a 20h
Dimarts tancat
15- EL CELLER DEL TRITON
C/ Sant Ramón, 5
972 32 75 31
www.tritonsantfeliu.com
Formatge vegà casolà amb fines herbes, embotit vegà i gingebre confitat
*Apta per a vegetarians
De 13.30h a 15h i de 19.30 a 22.30h
Dilluns tarda i dimarts tot el dia tancat
16- EL GINJOLER
Hort del Rector (darrere del Monestir)
620 623 454
www.elginjoler.com
Sardines marinades amb pa amb tomàquet
Abril: Divendres i dissabte de 12 a 14h i de 19 a 21h
Diumenge de 12 a 14h
Maig: De dijous a dissabte de 12 a 14h i de 19 a 21h
Diumenge de 12 a 14h
17- EL TINGLADO BAR RESTAURANT
Escullera del Port, s/n
972 82 26 05
Brie cruixent amb all
*Es serveix amb vi
*Apta per a vegetarians
De dilluns a dijous de 10 a 16h
De divendres a diumenge de 10 a 16h i de 20 a 23h
18- HOT-DOG
C/ Sant Antoni, 40
616 655 342
Croqueta de botifarra, formatge de cabra i pinyons
D’11 a 23h
19- LA GAVIOTA BAR TAVERNA
Rambla Vidal, 40
972 32 46 14
www.barlagaviota.com
Botifarrada
De 10 a 23h
Dilluns tancat
20- LA MARQUESINA
C/ Major, 37
972 32 05 87
www.lamarquesina.net
La Carriburger
De 12 a 14h i de 19 a 23h
Dilluns tancat
21- LA PROA
C/ Colon, s/n
872 02 75 32
Un mar de peix blau
De 10 a 16h
Divendres i dissabte de 10 a 16h i de 20 a 22.30h
Dimecres tancat
22- LES ROSELLES
C/ Major, 31
972 32 55 42
Brocheta de camembert, kiwi i maduixa sobre llit de confitures
*Apta per a vegetarians
De diumenge a dijous de 12 a 18.30h
Divendres i dissabte de 12 a 22.30h
23- L’ESTACIÓ
Rambla Generalitat, 27
972 32 62 74
La Dolça
Divendres, dissabte i diumenge d’11 a 13h i de 18 a 21h
24- MARABÚ
Passeig del mar, 35
972 32 10 23
www.restaurantmarabu.com
Mar i muntanya de pollastre, mandonguilles i carpaccio de gambes
De 10 a 13.13h i de 19 a 23h
Dimecres tancat
25- MISTRAL
Passeig del Mar, 3-5
972 32 58 51
www.barmistral.es
Brochette Yaki Gyu
De 18 a 21h
Diumenge i dilluns tancat
26- NIT I DIA
C/ Sant Llorenç, 11
972 32 26 35
Conill a la rabiosa
*Es serveix amb vi
De 9 a 12h i de 19 a 21h
Dilluns tancat
27- NOU CASINO LA CONSTÀNCIA
Rambla del Portalet,1
972 32 73 72
Xumbo-Cheese de marisc
D’11 a 13.30h i de 20 a 22h
28- PURA BRASA
Plaça del Mercat, 13
972 82 29 64
Gambot a la brasa
*Es serveix amb vi
De 10 a 13h i de 17 a 20h
Diumenge i dilluns de 10 a 13h
29- RANCHO FAR WEST
C/ Canigó, 26 (davant IES)
872 50 54 81
Aletes Buffalo Bill
De 12 a 16h i de 19 a 21h
Diumenge tancat
30- SQR CAFÈ
Plaça del Mercat, 29
972 32 60 05
Foc d’anxoves amb carbó d’olives
De 10.30 a 13.30h i de 15 a 22h
Dimecres tancat
31- TAVERNA DE CAN QUIM
C/ Hospital, 2
972 32 18 49
Aiguillettes de l’Empordà
*Es serveix amb vi
Dijous de 20 a 22h
Divendres i dissabte de 10 a 13h i de 20 a 22h
Diumenge de 10 a 13h
32- TAVERNA DEL MERCAT
Interior Mercat Cobert
669 629 932
www.mercat.guixols.cat
Taquet de bacallà a l’estil Taverna
De dimarts a diumenge de 10 a 13h
33- TUCAN BEACH
Passeig de Sant Pol, s/n
972 82 01 39
www.hotelbarcarola.es
Caprici de boví a l’Oporto
De dilluns a divendres de 12 a 22h
Dissabte i diumenge de 16 a 20h
Dimecres tancat
34- VILLA LAURA
Passeig de Sant Pol, 135
972 32 63 38
www.hotelsantpol.com
Patata farcida de marisc i gratinada amb formatge Idiazabal amb crema d’escalivada
D’11 a 14h
Dissabte d’11 a 14h i de 20 a 22h
Dimecres tancat