I després

Obertes les inscripcions pel Primer Torneig d’Escacs Hotel Plaça de Sant Feliu

El Club Guixolenc d'Escacs és el més antic de Girona i un referent a Catalunya

Compartiu aquesta història

El Club Guixolenc d’Escacs @cguixolence ha organitzat el Primer Torneig d’Escacs Hotel Plaça de Sant Feliu, que tindrà lloc a l’Hotel Plaça el proper 14 d’octubre. Les inscripcions estan obertes fins el dia 12 d’aquest mes.

El president de l’entitat, Jordi Bigas, explica que el torneig està obert a aficionats, també federats i per a totes les edats.

Segons destaca Bigas, aquesta és una bona iniciativa perquè la gent descobreixi el món dels escacs i si li interessa, pugui afegir-se als membres del club. La iniciativa d’organitzar aquest primer campionat va arribar després de compartir una conversa amb el responsable de l’hotel, Pere Albó, gran aficionat al món dels escacs.

Amb aquesta proposta, des del club destaquen que s’obté una bona manera de donar a conèixer l’entitat, a més de fer visible el món dels escacs al públic i acostar a més gent jove aquest esport. El club de la nostra ciutat és el més antic de Girona, explica Bigas, “un referent pel que fa als escacs a Catalunya”.

Per apuntar-se al torneig es pot enviar un correu electrònic a bigasjordi@gmail.com o bé trucar o enviar un Whatsapp al 625 318 449.

El més llegit

I després