I després

Sant Feliu disposarà d’una roda de dol per acompanyar les persones que pateixen una pèrdua

L'obertura de la roda va lligada a una xerrada inaugural que tractarà sobre processos de pèrdua i dol i anirà a càrrec de la Dra. Monica Cunill, docent i investigadora de la UdG

Compartiu aquesta història

A partir del 15 de novembre s’obre a la població i de manera gratuïta una roda de dol mensual i oberta a tothom a càrrec de l’associació ‘Dol Baix Empordà’.

Aquest grup de suport al dol està constituït per voluntariat amb una formació específica, que acompanya persones que pateixen alguna pèrdua essencial en la seva vida. El suport a una pèrdua per mort, per separació, o també a persones que es troben immerses en un procés de malaltia o de crisi personal.

El grup de dol del baix Empordà es reunirà a la Biblioteca Municipal, cada segon dimecres de mes de 5 a 7 de la tarda.

Així ens ho explica Laura Serrano, regidora de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament de la ciutat.

L’obertura de la roda va lligada a una xerrada inaugural el proper divendres 10 de novembre a les 5 de la tarda a la mateixa Biblioteca. Tractarà sobre processos de pèrdua i dol i anirà a càrrec de la Dra. Monica Cunill, docent i investigadora de la UdG, especialista en Dol i Intel·ligència Emocional.

La Doctora en Psicologia ens explica sobre què tractarà aquesta jornada inaugural.

Habitualment relacionem el dol amb la mort, però aquest procés s’associa també a altres pèrdues que podem patir en la nostra vida quotidiana.

S’aprofitarà l’activitat per fer difusió de la roda en presència de les membres referents. La xerrada formarà part del cicle de xerrades ‘Salut i societat’ que s’organitza des de la Càtedra de medicina i salut del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després