I després

Dimecres s’inicia una roda de dol mensual per a persones que pateixen alguna pèrdua

Està dirigida a persones afectades per la mort d’algun ésser estimat, el diagnòstic d’alguna malaltia, la separació de la parella o un canvi de país

Compartiu aquesta història

A partir de demà dimecres 15 de novembre es posa en marxa a Sant Feliu una roda de dol, de caràcter mensual i gratuïta, a càrrec de l’Associació Dol Baix Empordà.

Es tracta d’una iniciativa que va dirigida a totes les persones que es troben en procés de dol, ja sigui per la mort d’algun ésser estimat, el diagnòstic d’alguna malaltia, la separació de la parella o un canvi de país. Ens ho explica Magda Fernández, membre de l’entitat.

Aquest grup de suport està constituït per un voluntariat amb formació específica i es reuneix cada segon dimecres de mes, de 5 a 7 de la tarda, a la Biblioteca. Així és com són les sessions.

Per a més informació podeu escriure un correu electrònic a salut@guixols.cat o trucar al 619 15 50 36. La implantació d’aquesta roda de rol arriba coincidint amb una xerrada que es va celebrar el divendres passat amb la doctora Mònica Cunill, docent i investigadora de la UdG, especialista en dol i intel·ligència emocional.

El més llegit

I després