I després

TORNA LA CAMPANYA DEL “BACALLÀ I EL PEIXOPALO” A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Des del 6 de març fins al 18 d’abril se celebra a Sant Feliu de Guíxols la Campanya de La Cuina del Bacallà i el Peixopalo.
Dos ingredients tradicionals durant el període de la Quaresma a les taules ganxones, i reinterpretat pels restaurants de Sant Feliu de Guíxols, que hi participen oferint un menú complet o plats dins la carta.

A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec), un aliment que va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX; així, fou ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.

Establiments participants a la campanya:
Barcarola Hotel – Rest. Les Dunes; Can Nadeu; Can Pope; Casa Teva Gastronòmic; Cau del Pescador; El Ginjoler; El Tinglado; La Gaviota Bar Taverna; La Pansa; La Proa; La Vermuteria Restaurant 17220; Marabú; Nit i Dia, Taverna del Mercat.

Més informació a www.visitguixols.com i consulta dels menús.   

El més llegit

I després