I després

Es presenta a la Biblioteca la ponència “Pla director de la Costa Brava, l’última oportunitat?”

SOS Costa Brava i Alerta Sant Feliu presenten a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit una ponència que arriba sota el nom de Pla director de la Costa Brava, l’última oportunitat?.

Compartiu aquesta història

SOS Costa Brava i Alerta Sant Feliu presenten a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit una ponència que arriba sota el nom de Pla director de la Costa Brava, l’última oportunitat?

Tindrà lloc el divendres 14 de febrer a les 19.30 hores i comptarà amb la intervenció d’Eduard de Ribot, advocat i activista d’SOS, Eugenia Pascual, coordinadora de la plataforma, i Sergi Nuss i Joan Vicente, professors de la Universitat de Girona. L’acte estarà moderat per Santiago Vilanova.

Els ponents lligats a SOS Costa Brava explicaran com és i com es vol que sigui el Pla Director i les línies de les al·legacions que hi volen introduir abans de l’aprovació definitiva.
Des de l’organització destaquen que aquesta campanya és “la darrera oportunitat per salvar el que queda de costa, atacada una i altra vegada per projectes especulatius que destrueixen el sistema natural”.

El més llegit

I després