I després

14 NOTÍCIES +14 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PRESENTACIÓ DE LLIBRE DE XEVI SALA A LA CASA IRLA
Dissabte dia 11 de febrer a les 19 h a la Casa Irla, presentació del: “I ens vam menjar el món” de Xevi Sala, Premi Prudenci Bertrana 2016.
Elias Barrera, sergent de l’exèrcit dels Estats Units, arriba a l’Estartit per assistir al funeral del seu pare, un militar que va servir a la base Loran, i sobretot per recollir l’antiga bandera familiar. Per recuperar-la, però, s’haurà d’entendre amb Gori Vilar, militant comunista i pescador del palangre, que li explicarà la increïble història que va viure amb Kirk Barrera, el Soldat Imperial, l’home que va salvar tot un país.
No hi falten personalitats com Kirk Douglas, Santiago Carrillo, Amanda Lear, Josep Pla o Salvador Dalí i escenaris com l’Hotel Llafranc o la central nuclear Vandellòs I.

500-llibre

 

EL FUTBOL FEMENÍ I EL SIAD JUNTS PER LA IGUALTAT
El partit de futbol femení de lliga que es va disputar el passat diumenge entre els equips de l’Escola de Futbol Sant Feliu i l’Atlètic Ripoll fou un dels esdeveniments esportius de la ciutat que va tenir un petit apartat per adherir-se a les activitats que el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Sant Feliu de Guíxols porta a terme. Dissortadament les integrants de l’Escola de Futbol Sant Feliu, líders de la categoria, varen ensopegar amb l’Atlètic Ripoll per 0-1 després que Júlia Milan marqués el gol de la victòria.
La regidora d’igualtat, Laura Serrano i el regidor d’esports, David Oliveras, entre altres, varen assistir al partit i han agraït la col.laboració de les futbolistes ganxones i de l’entitat.
Les activitats del SIAD de febrer a: https://www.rsf.cat/programa-dona-activa-del-siad-guixols

 

ACTIVITAT INFANTIL A LA BIBLIOTECA
La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols continua amb la programació d’activitat pels més petits amb diverses propostes.
Aquest dissabte 11 de febrer a les 11 del matí, activitat infantil “Jocs animals i éssers fantàstics” on es jugarà amb poemes, endevinalles i altres jocs d’animals fantàstics i altres. …o no, a càrrec d’Alba Navarro. Accés i participació gratuïta.

 

DESMUNTEN LA TERRASSA DE LA PLACETA SANT JOAN-RAMBLA
Dijous, operaris de la Brigada Municipal d’Obres varen procedir a desmuntar la terrassa que ocupava un establiment a la confluència de la Placeta Sant Joan amb la Rambla Vidal que ocupava el vial.
Després de fer diversos requeriments l’Ajuntament ha actuat de forma subsidiària, segons declarava l’alcalde, seguint el procediment per evitar el greuge comparatiu envers els establiments que compleixen amb les seves obligacions.
Fa unes setmanes també es varen enretirar diversos elements, com suports de para-sols encastats al terra, d’un restaurant tancat al centre de la rambla pels mateixos motius.

 

NOTA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA-ANC
Dilluns 6 de febrer, Guíxols per la Independència ANC va ser present a la mobilització de Barcelona. S’hi van desplaçar 2 autocars des de Sant Feliu per unir-se a persones procedents de tots els punts del territori que, “desafiant l’hora i el fred, volien mostrar que es jutjava a tots els demòcrates”.
Sota el lema “El 6F ens jutgen a tots!” més de 40.000 persones es van aplegar per donar suport a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, acusats d’haver organitzat el 9-N.
Apunten que “El souflé no baixa, sinó que s’acosta ràpidament al moment de la ruptura. La fotografia d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau des de la porta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tots tres amb la mà al cor, ja són una icona més del trajecte que acosta la societat catalana a la seva emancipació d’un règim que en nega l’existència política”.

 

CAMPUS DE BÀSQUET DEL C.B. GUÍXOLS
El Club Bàsquet Guíxols organitza un campus de bàsquet per a nois i noies amb edats compreses entre els 7 i els 12 anys al pavelló de La Corxera del 10 al 13 d’abril de 8:30h. a 13:30h. al preu de 50 euros amb tecnificació, entrenament per nivells, treball per estacions, competicions i visites sorpresa.
Les inscripcions es poden fer fins el 23 de març al correu inscripcio@cbsantfeliu.cat places limitades per ordre d’inscripció.

 

ES DISTRIBUEIX EL BUTLLETÍ #GUÍXOLS DE FEBRER
Ja s’ha distribuït per la ciutat el número 7 del Butlletí d’Informació Municipal #Guíxols del mes de febrer que informa del Carnaval, del transport públic, la gasetilla d’actualitat, informació sobre les obres de millora, l’acord amb la Policia Local, Sant Antoni Abat, clàusules sòl, reconeixement a l’administració electrònica, agenda d’activitats i programació de Carnaval, entre altres.

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Divendres 10 de febrer, 21:00 h. : PËSH Duet (Bcn, indie rock)
– Dissabte 11 de febrer, 16:15 Deportivo Alavés vs FC Barcelona
19:00 h. : presentació llibre Xevi Sala “I Ens Vam Menjar El Món”
22:00 h. : MURDOC (Bcn, pop electrònic) & dj RAUL

irla-face

 

MICROESPAI DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
En el microespai de l’Assemblea local de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro a Ràdio Sant Feliu d’aquesta setmana, Marta Costa ens parla dels Drets Humans que, malgrat la Declaració Universal proclamada per la ONU fa setanta anys, és evident que no es respecten. Hi podeu consultar els 30 punts i comprovar com són constantment són vulnerats arreu del planeta.
Podeu escoltar el podcast al nostre web: www.rsf.cat cat a l’apartat “A la carta”, on també hi podeu consultar els informatius locals del cap de setmana.

febrer-2-drets-humans_

 

DIUMENGE AUDICIÓ DE SARDANES AL PASSEIG DE SFG
Aquest diumenge 12 de febrer a les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols, 612 audició de sardanes organitzada per l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols a càrrec de Punt Cat Cobla que oferirà el següent programa: Flordeneu (Lluís Lloansí), Onades daurades a Palamós (Xavier Cassanyes), Amb il·lusió hi hem arribat (Carles Santiago), Torroella 1884 (Jordi Molina), Els nostres amics, els de les sardanes (Jeroni Velasco) i Mestre Genís (Francesc Mas Ros).
En el decurs de l’audició es farà el sorteig del clàssic tortell gentilesa de Pastisseria Cortés.

 

EXPOSICIÓ SOBRE L’ALZHEIMER DE JORDI GALLEGO A MATADEPERA
El fotògraf ganxó Jordi Gallego Caldas inaugurarà el proper dimarts 21 de febrer a les a les 19:30h. la seva exposició “Fotografia vs. Alzheimer” a la Sala d’Actes del Casal de Cultura de Matadepera, que es podrà visitar fins el 5 de març.
Amb motiu de la inauguració s’hi celebrarà una xerrada-col.loqui que amb l’enunciat ”Els cuidadors dels malalts d’Alzheimer” oferirà Anna Morera, directora assistencial d’AVANT, neuropsicòloga, a més del propi autor.
Gallego ja va exposar a Torroella de Montgrí, oferint un seguit de fotografies de la seva mare, que pateix la malaltia, on hi ha incorporat elements que les fan molt atractives i originals, col.lecció de 35 unitats amb qual va aconseguir un premi-beca així com la demanda d’exposar-la a diversos punts de Catalunya.

 

1.500 € DE VIES VERDES PER EQUIP DE LA TRAILWALKER
Per segon any consecutiu, el Consorci de les Vies Verdes de Girona organitza un concurs per trobar l’Equip Vies Verdes a la cursa solidària Trailwalker, amb arribada a Sant Feliu, que tindrà lloc el primer cap de setmana d’abril. S’opta al premi dels 1.500 euros de recaptació necessaris per al seu equip.
Només cal publicar a Instagram una fotografia de l’equip entrenant a les vies verdes amb l’etiqueta #EquipViesVerdes, ser seguidor del compte @viesverdesgi i aconseguir el màxim de repercussió. Les 3 fotografies que aconsegueixin més “m’agrada” entraran en un sorteig per escollir l’equip guanyador. Més info a: www.viesverdes.cat

 

CANVI DE DATA PER PUBLIC DE SFG PEL PROGRAMA TOT O RES DE TV3
Fa uns dies vam anunciar en aquest web la possibilitat que persones de Sant Feliu puguin assistir al programa Tot o Res de TV3 aportant un seguit de dates, alguna de les quals ha estat rectificada per la productora per qüestions de rodatge.
És per això que ens notifiquen que a Sant Feliu la delegada és la Dolors Mauri (629864957) que està organitzant un autocar pel dilluns 27 de febrer al segon torn, de 15:30h. fins les 20:00h.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KARATE DE LA W.U.K.O
Dissabte l’Escola de Karate Dojo St.Feliu va participar al campionat de Catalunya de la W.U.K.O. ( World Union Karate Organitzation) a Cervelló aportant 5 competidors, en diferents categories i modalitats.
En Roger Vila a la categoría infantil a kata i a kumite (combat), Sergi Garriga a l’aleví modalitat de kata, en Victor Moreno juvenil modalitat de kata, l’Aida Martínez modalitats de kata i kumite i Victor Martínez a la modalitat de kumite.
Tots cinc van realitzar un gran campionat, obtenint 4 podis. En Sergi i l’Aida van quedar tercers classificats, en Victor Martínez primer classificat i en Victor Moreno va quedar primer.

500-dojo

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 11 de febrer
Camp de Futbol de Vilartagues
EF Sant Feliu
10.30h Benjamí C – Monells
10.30h Aleví B – Gironès
12,00 h. Benjamí D – Pals

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09.00h Infantil Femení – Girona
09,00 h. Mini masculí B – Fontajau
10.3 0h Mini Femení – Sant Gregori
10.30h Premini Masculí A- Farners
12.00h Infantil Masculí – Bescanó
16.00h Cadet Masculí – Palafolls
18.00h Junior Masculí B – Farners
20.00h Sots 25 – Salt

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17.00h C Guíxols Futbol Sala A – Vidreres AT
19.00h C Guíxols Futbol Sala B – Aro

Diumenge 12 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16.00h AD Guíxols A – Bosc de Tosca

Camp de Futbol de Vilartagues
EF Sant Feliu
10.00h Aleví A – Gironès
10.00h Aleví C – Bisbalenc
12.30h Infantil A – Racinc Blanenc

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10.00h Junior masculí A – Ademar
12.00h Senior Masculí – Vilassar

 

El més llegit

I després