L’Uriçada Popular forma part dels últims dies de campanya (finalitza a l’acabar febrer) i es va canviar de dia previst de celebració a causa del temporal. Però tot i així cada cop que se celebra aquesta jornada festiva és sinònim d’èxit i d’esgotar existències. Aquesta vegada s’ha repetit l’èxit, i 2000 uriços, o el que és el mateix, 350 racions, han acabat satisfent el paladar dels més exigents.
Sis uriços, una copa de cava i pa, per sis euros:aquesta és la proposta que ha fet que s’esgotessin els preuats productes del mar. La campanya gastronòmica de l’uriç (forma popular amb què es coneix a Sant Feliu de Guíxols el que es coneix com ‘garoina’ o ‘garota’) acull prop d’una trentena d’establiments, entre bars, restaurants i llocs de menjar a la ciutat.
L’acte, una vegada més, es va fer als Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, amb taules i cadires parades per a l’ocasió.