S’ha celebrat la 3a Jornada Empresa Saludable a la sala d’actes de l’Edifici Fleming que enguany ha tingut les emocions com a eix vertebrador de l’acte i en motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball. Prop d’un centenar d’assistents han pogut escoltar de primera mà experiències de professionals de renom, com és el cas de Mercè Conangla, Directora de l’Institut d’Ecologia Emocional, que ha aportat la vessant teòrica a la gestió de les emocions, el concepte d’ecologia emocional i el procés d’acreditació de l’Hospital Clínic de Barcelona com a Empresa Ètica i Emocionalment Responsable; Pau Batlle, responsable del Programa SiguesTú de DipSalut, que ha explicat com a través d’aquest programa es treballa l’educació de les emocions en els centres educatius; Eva Garcés, consultora de desenvolupament de capital humà i relacions humanes que ha explicat casos pràctics de com es poden treballar les competències emocionals a les empreses; i Albert Riera, director de comunicació de la cooperativa la Fageda, que ha sabut posicionar el benestar emocional com un dels pilars de la imatge de marca de la seva organització.
La benvinguda ha anat a càrrec de Lluís Puig, president dels òrgans de govern de SSIBE. Per part de SSIBE han intervingut Mari Cruz Rodríguez, coordinadora del Servei de Prevenció i Riscos Laborals i Medi Ambient; Nacho Pascual, director de l’ABS de Palafrugell com a moderador, i Mariona Casanovas, directora de Recursos Humans, que ha clos l’acte. Al final de l’acte s’ha ofert un aperitiu saludable i de proximitat per a tots els assistents, que ha anat a càrrec d’Emporhotel. Aquest és el tercer any que SSIBE organitza la jornada d’empresa saludable que complementa la campanya “A l’Abril, cuida’t en salut!” i on s’organitzen activitats vinculades a estils de vida saludable per als professionals de l’organització i també per a tots els ciutadans i ciutadanes de la comarca del Baix Empordà. El 2016 es va donar el tret de sortida amb la introducció del concepte d’Empresa Saludable i activitats vinculades a l’activitat física i l’esport; el 2017 es va centrar en l’alimentació saludable i aquest 2018 s’ha aprofundit en la gestió de les emocions.
Comunicació
Serveis de Salut Integrats Baix Empordà