I després

Viatge per a 6 joves a East Grinstead (GB)

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu continua mantenint contacte permanent amb les ciutats agermanades a través de les quals, en els darrers mesos, s’han incrementat les activitats i convenis especialment per als joves.
Si fa unes setmanes publicàvem la possibilitat per a una vintena de joves per desplaçar-se a cursar estudis professionals a Mindelheim (Alemanya), ara s’ofereix la possibilitat a mitja dotzena de nois i noies de 18 anys (màxim 19) per fer un viatge a la ciutat agermanada d’ East Grinstead (Anglaterra) de l’11 al 16 de juliol de 2013.
Malgrat que els escollits hauran d’assumir la despesa del vol (que preferiblement serà reservat amb una companyia de baix cost), tindran de forma gratuïta l’estada, el menjar, una visita a Londres (Tate Gallery), viatge en la sínia (nòria) Londoneye i viure cinc dies amb joves d’altres ciutats europees agermanades.
Conviuran en una casa de colònies ubicada en un bonic indret d’East Grinstead, amb joves d’Anglaterra, Alemanya, Àustria, França i Itàlia.
Quant al perfil, es busquen joves amb inquietuds artístiques, atès que la tasca a realitzar consisteix en joves talents a qui agradi fer obres artístiques amb pintura, ceràmica, escultura, murals, grafits o art amb ordinador.
Durant l’estada faran una obra d’art, que quedarà en poder de l’Ajuntament d’East Grinstead, que quedarà exposada. Una d’aquestes obres formarà part de la galeria d’actes dedicada a les ciutats agermanades.
El tema de les obres que facin els joves de Sant Feliu de Guíxols haurà de ser necessàriament relacionat amb el propi Sant Feliu de Guíxols.
Si voleu veure com és la ciutat entreu en aquest enllaç http://www.visiteastgrinstead.com/
Si us voleu inscriure o bé demanar informació més personalitzada, ompliu aquesta petita fitxa: https://docs.google.com/forms/d/1d3aKWxCerscJWiP-rq2VcNa7rldyiz0H5bDvjDr_aes/viewform

High Street North

El més llegit

I després