Els dies 9 i 10 de desembre de 4 a 8 del vespre a l’Aula Gastronòmica del Mercat Municipal Cobert de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà un curs de tall de pernil a càrrec de Rafael Masero Rocha, membre de la Asociación Nacional de Cortadores de Jamón. Dehesa de Extremadura, tallador oficial.
Els curs començarà amb una xerrada per part del professor sobre el pernil Ibèric, els altres tipus de pernil que existeixen i les seves característiques. També es parlarà de totes les Denominacions d’Orígen d´Espanya.
Cada alumne tallarà el seu pernil seguint els passos que el professor vagi explicant per realitzar el tall professional. El tall del pernil es realitzarà sense treure cap os del pernil.
Cada alumne tallarà el seu propi pernil des del principi fins al final.
Núm. de places: 10 Alumnes
Material per a l’alumne ( i inclòs en el preu):
– Dossier teòric.
– Davantal per realitzar el tall.
– Pernil Ibèric per el tall.
Material facilitat pel professor:
– Ganivets i suport perniler.
Preu del curs: 190 €
Inscripcions a Guíxols Desenvolupament
Dades de contacte: 972.32.70.33 o industria@guixols.cat