Divendres es va fer, en el promontori del El Salvament, la presentació de la dinovena edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó en la que hi participaran deu restaurants que faran les seves propostes personalitzades amb les infinites possibilitats de condimentar i de presentar els plats de peix blau des de les receptes més tradicional fins les més sofisticades.
La campanya s’allargarà fins el 27 de juny, comptarà amb diverses activitats paral·leles, l’edició d’un llibre commemoratiu d’aquesta edició i el curs de cuina que després de l’èxit de l’any passat, en que s’exhaurien les places, enguany es faran dues sessions i els restaurants, les receptes, les dates i horaris, són els següents:
Dimarts dia 18 de maig
Curs de cuina a l’Hotel Sant Pol.
Plat que es realitzarà: Filet de bonítol amb formatge de cabra gratinat sobre niu de ceba dolça.
Horari: de 17h a 18h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Dijous dia 20 de maig
Curs de cuina al Restaurant Marabú
Plat que es realitzarà: Arròs amb sardines i verduretes.
Horari: de 17h a 18h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Dimarts dia 25 de maig
Curs de cuina a l’Hotel Sant Pol
Plat que es realitzarà: Tiramisú
Horari: de 17h a 18 h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Dijous dia 3 de juny
Curs de cuina al Restaurant El Cau del Pescador
Plat que es realitzarà: Amanida de tonyina confitada amb all, bitxo i ceba caramel·litzada.
Horari: de 17h a 18h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Dijous dia 10 de juny
Curs de cuina al Restaurant Can Nadeu
Plat que es realitzarà: Escabetx de verat.
Horari: de 17h a 18h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Dijous dia 17 de juny
Curs de cuina al Restaurant Barbieri S’Agaró
Plat que es realitzarà: Llom de tonyina amb endívies i salsa d’estragó amb anxoves.
Horari: de 17h a 18h i de 18.30h a 19.30h (2 sessions). Places limitades.
Per apuntar-se: Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols (Passeig del Mar, 8-12. Telèfon. 972 82 00 51).