Aquest divendres al migdia dins del Mercat Municipal cobert s’ha fet la presentació de la campanya gastronòmica de la Cuina del Peix Blau Ganxó que arriba a la seva vintena edició i que se celebrarà des del 13 de maig fins el 19 de juny amb la participació del Barbieri S’Agaró, Barcarola, Can Nadeu, Can Salvi, Cau del Pescador, el Gallo, Taverna del Mar, Marabú i Sant Pol a més de La Carbonera i La Marquesina així com La Goleta amb el còctel del Peix Blau.
L’acte es va convertir en un homenatge al restaurador jubilat Jordi Budó, de Can Toni, per la seva participació activa durant molts anys que el va portar a ser el president de l’Associació de Restaurants Ganxons i de la Vall d’Aro i que va rebre una placa de reconeixement de mans de l’alcalde Carles Motas que va recordar la feina feta pels establiments i els seus professionals portant arreu de Catalunya, de l’estat i a diversos punts d’Europa la gastronomia local com a actiu promocional i turístic de la població.
La convidada fou la prestigiosa periodista gastronòmica Carme Casas que va destacar la tasca de la “gent del Peix Blau” i, en particular, la de Jordi Budó amb el seu restaurant i taverna que va marcar juntament amb Eldorado i altres restaurants un important punt en el mapa amb els establiments que varen disposar de sengles estrelles Michelin en el seu temps.
Casas va dir que s’ha diluït en el temps aquesta representació i feia una crida als joves cuiners locals per retornar el prestigi i més ara que es divisa en l’horitzó el Thyssen que aportarà, potencialment, un públic de qualitat al qual s’ha d’oferir la cuina de sempre i la innovació de la que, històricament, Sant Feliu ha pogut presumir.