I després

Aquest dissabte i diumenge, Mercat del Mar a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, dins de les activitats que es porten a terme durant el Festival del Mar, es torna a celebrar el Mercat del Mar al passeig marítim de Sant Feliu.

Seran dos dies on es podran tastar, a preus populars, plats de peix blau preparats pels restaurants adherits a la Campanya gastronómica del Peix Blau, companyats vins, caves i un còctel.

També hi haurà tallers per els més petits a la tarda i un espectàcle infantil molt especial al matí del diumenge.

ALTRES ACTIVITATS

31 de maig al 19 juny: Exposició del IV Concurs de fotografia marina de Sant Feliu de Guíxols a l’Ajuntament.

31 de maig: Curs de cuina al Restaurant Can Salvi. Inscripcions a l’Oficina de Turisme.

3 de juny: Inauguració i lliurament de premis a les 18h de l’Exposició i del IV Concurs de fotografia marina de Sant Feliu de Guíxols a l’Ajuntament.

9 de juny: Curs de cuina al Restaurant Cau del Pescador. Inscripcions a l’Oficina de Turisme.

11, 12 i 13 de juny: Fira del Mar.

16 i 17 de juny: IV Mostra de Cinema Marí a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

19 de juny: Pelegrinatge a Sant Elm.

* Els dijous del mes de juny hi haurà xerrades sobre el medi marí.

 

Peix Blau Ganxó, restaurants que ofereixen menú

BARBIERI S’AGARÓ

Passeig de Sant Pol, s/n – Platja de Sant Pol – Tel. 972 32 83 91

ENTRANT

Timbalet de formatge fresc amb salsa d’anxoves i tàperes

———————–

PRIMER PLAT

Ventresca de tonyina amb niu de xip de porradells amb ous de truita de riu o

Sardines a la pizzayola en cocció curta

———————–

SEGON PLAT

All i pebre d’anguila o Salmó a l’estil del xef en cremosa salsa holandesa

———————–

POSTRES

Tiramisú de casa nostra

Preu per persona:32,90(IVA inclòs)

Bodega Sumarroca blanc, rosat, negre o aigües minerals ½ per persona i cafè inclosos

BARCAROLA

C/ de Pau Picasso, 1-19 – Platja de Sant Pol – Tel. 972 32 69 32

APERITIU

Torradetes amb anxova i escalivada

———————–

PRIMER PLAT

Amanida de peix blau

———————–

SEGON PLAT

Arròs amb sardines

———————–

POSTRES

Crema catalana

Preu per persona: 22,50 € (IVA inclòs)

Aigua i vi de la casa inclosos.

 

CAN NADEU

C/ Sant Domènec, 5 – Tel. 972 32 27 33

 

ENTRANT

Coca de Ca La Nati amb pebrot escalivat i anxoves de Sant Feliu

Crestes “empanadilles” de peix blau

———————–

PRIMER PLAT

Sonsos ganxons o Amanida de sardines en escabetx o Carpaccio de bonítol marinat

———————–

SEGON PLAT

Marmitako de bonítol del Mediterrani o Suprema de salmó a la papillota amb verdures de la Vall d’Aro 0 Verat a la mousel·lina d’all gratinat amb patata confitada

———————–

Postres de la casa

Preu per persona: 19,50(IVA inclòs)

Pa, aigua i refrescos inclosos.

 

CAN SALVI

Passeig del Mar, 23 – Tel. 972 32 10 13

APERITIU

Anxova arrebossada amb coixí de tomata

———————–

PRIMER PLAT

Tàrtar de tonyina amb sèsam

———————–

SEGON PLAT

Suquet de verat amb pèsols i ou dur o Arròs a la cassola amb sardines

———————–

Postres a escollir

Preu per persona: 28(IVA no inclòs)

 

CAU DEL PESCADOR

C/ Sant Domènec, 11 – Tel 972 32 40 52

PICA-PICA

Anxoves de Sant Feliu amb coca torrada

Enfilall de verat en escabetx

Anxoves arrebossades

Sonsets fregits

———————–

SEGON PLAT

Llom de tonyina a la planxa amb tomata natural al vi blanc o Arròs de sardines amb verdures de Mascanada (mínim 2 persones) o Suquet d’anxoves de Sant Feliu a la manera dels pescadors ganxons

———————–

Postres a escollir

Preu per persona: 32(IVA inclòs)

Pa, vi i postres inclosos.

Menú mínim 2 persones.

 

EL GALLO

C/Especiers, 13-15 – Tel. 972 82 23 44

PRIMER PLAT

Carpaccio de salmó marinat amb vinagre de gerd o Torrades de coca amb anxova de la costa

———————–

SEGON PLAT

Sardines al grill o Salmó a la Normanda

———————–

POSTRES

Borgasse amb mel o Crêpe de melmelada casolana

Preu per persona: 15(IVA inclòs)

 

LA TAVERNA DEL MAR

Av. de s’Agaró, s/n – Platja de Sant Pol – Tel. 972 32 38 00

 

ENTRANT

Mini cassoleta de bonítol en escabetx

———————–

PRIMER PLAT

Coca de sardines sobre ceba caramel·litzada. Amanida de rúcula

———————–

SEGON PLAT

Ventresca de tonyina amb pebrots dolços al vinagre de Xerès

———————–

POSTRES

Semifred de crema catalana amb salsa de cítrics

———————–

Maridatge de vins

Verd Albera. Sauvignon blanc. D.O. Empordà Costa Brava

Perelada Chardonay. D. O. Empordà- Costa Brava

Masia Pairal. Can Carreras. Moscat D.O. Empordà Costa Brava

Aigües minerals i cafè inclosos

54 euros més IVA

 

MARABÚ

Passeig del Mar, 35 – Tel. 972 32 10 23

PER PICAR

Anxoves salades de la casa

Verat en escabetx

Sardines en vinagre i pebrot escalivat

Amanida de tomata, ceba de Figueres i ventresca

Mini pastes de full farcides d’anxova

Anxoves arrebossades

———————–

SEGON PLAT

Cassola d’arròs amb verdures de temporada i sardines de Sant Feliu o Filet de tonyina a la planxa amb una punta de salsa de tomata natural amb espàrrecs verds

———————–

Postres i pastisseria casolana

Preu per persona: 27(IVA inclòs)

Pa, aigües i vins inclosos

 

SANT POL

Passeig de Sant Pol, 125 – Platja de Sant Pol – Tel. 972 32 10 70

PRIMER PLAT

Pebrots del piquillo farcits de peix blau a la crema de gambes

———————–

SEGON PLAT

Arròs Sant Pol amb sardines

———————–

Pastisseria de la casa

Preu per persona: 25(IVA inclòs)

Vins D.O. Penedès, aigües minerals i cafès inclosos.

 

Restaurants que ofereixen plats

La Carbonera

C/ Joan Maragall, 75

Tel. 972 32 05 23

La Marquesina

C/ Major, 37

Tel. 972 32 05 87

Bar que ofereix “Margarita Blau”

Bar la Goleta

Galeries del Mar, local 17

Celler recomanat per la cuina del Peix Blau Ganxó: BOGEGAS VILARNAU

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Col·laboren: Confraria de Pescadors i Ports de la Generalitat


El més llegit

I després