La Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts ha fet públics recentment els seus Premis Fava de Cacau, una distinció a les 50 millors pastisseries de Catalunya.
En el llistat dels premis Fava de Cacau hi ha la ganxona Le Maison Marcel, un establiment situat dins el Mercat Municipal.
La seva responsable, Andrea Dopico, assegurava divendres al Magazine A Punt de Ràdio Sant Feliu la seva alegria i alhora la seva sorpresa pel reconeixement.
Segons Dopico, el secret de Le Maison Marcel rau en la recerca de l’excel·lència i la perfecció també en un producte més quotidià com la pastisseria. En aquest sentit, la cuinera explica que l’establiment busca treballar amb productes de quilòmetre zero.
Dopico , d’origen veneçolà, ha treballat en diversos restaurants amb estrelles Michelin, com ara El Club Allard de Madrid, el Terra de Sant Feliu i l’ABaC de Barcelona, dirigit pel reconegut xef Jordi Cruz.
Al capdavant de la llista de millors pastisseries catalanes hi ha la Pastisseria Escribà de Barcelona.