I després

Eric Fuentes, Bigblack Rhino i The Dirty Reelers formaran part del primer Rock & Ganxotapes

Les actuacions que tindran lloc el 17 i 18 de maig inclouen també a Henrio, Delight i Chancla Mouth

Compartiu aquesta història

Les àrees de Joventut i d’Economia Local de l’Ajuntament han unit esforços per portar fins a Sant Feliu de Guíxols una sèrie de concerts que se sumen, com a novetat, al Ganxotapes de primavera que ja ha donat inici a la ciutat.

Aquesta proposta té la intenció de recuperar l’esperit de la campanya Rock & Tapes que va crear l’associació cultural TZVR l’any 2013 i que en el seu moment va celebrar 3 edicions. Aquest cop, l’activitat compta amb la col·laboració de Flying Burrito, TZVR i Mascanada 6. Ens en parla el tècnic de Joventut, Quim Díaz.

Els concerts tindran lloc els dies 17 i 18 de maig, al final de la campanya gastronòmica. Inclouen actuacions d’Eric Fuentes, i el seu so emo-acústic, que es podrà veure a El Tinglado el divendres 17 de maig a les 20.30 hores.

El mateix divendres, a les 21.30 hores, serà el torn de Bigblack Rhino, que portarà al grup encapçalat per Núria Mancebo fins al Malcriat i Gastrobar Passeig del Mar.

Ja de cara al dissabte 18 de maig, serà el torn per Henrio i el seu so folk pop, que actuarà a l’Euro del Mercat a les 12.30 hores. També dissabte, a les 17.30 hores, l’irish folk dels The dirty dealers serà el protagonista musical a Cafeteria Guíxols.

Les dues darreres propostes del cicle de concerts seran el neo soul, pop i electrònica de Delight, que proposarà el seu repertori el dissabte 18 de maig al Different by Miquel Pelló a partir de les 18.30 hores. Tancarà la ronda d’actuacions Chancla mouth, oferint skifle, country i rock&roll a les 20.30 a Can Julià i La Gaviota.

Recordeu que el Ganxotapes segueix en marxa. Teniu el llistat d’establiments participants, propostes gastronòmiques i horaris fent clic aquí.

El més llegit

I després