I després

El Cadet A del Club de Futbol Sant Feliu jugarà a Preferent la propera temporada

El conjunt va guanyar el darrer partit per 8 a 0 i es va proclamar campió de lliga

Compartiu aquesta història

El Cadet A del Club de Futbol Sant Feliu de Guíxols s’ha proclamat campió lliga i a partir de la propera temporada jugarà a Preferent. L’ascens el va obtenir dissabte en un camp de futbol ple d’aficionats i familiars i va celebrar la nova categoria amb una rua per la ciutat.

Laia Bodro, presidenta el club, destaca que aquest ascens de categoria feia molts anys que cap cadet l’assolia i destaca la victòria per 8 a 0 del conjunt ganxó en el darrer enfrontament.

L’entitat agraeix a les colles Els Esventats, Els Grillats i els Uuhquexungu!! la seva col·laboració en la realització de la rua. També mostra el seu agraïment a la Policia Local pel suport durant tot el recorregut.

D’altra banda, el club organitza aquest cap de setmana nous partits dins el 31è Torneig de l’Amistat al camp de Vilartagues. Aquest dissabte 18 de maig es jugarà el Memorial Ismael El Onsri i diumenge serà el torn pel Memorial Aleix Martínez Ríos.