I després

Especialistes en diversos àmbits formen el nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

Aquest òrgan dialogarà i deliberarà sobre la protecció, conservació i difusió del patrimoni cultural de la nostra ciutat, entre altres qüestions

Compartiu aquesta història

En la commemoració del Dia Internacional dels Museus del passat 18 de maig, es va constituir a Sant Feliu de Guíxols el Consell de Patrimoni Cultural, format per 15 persones especialistes en diversos àmbits com ara la història, el periodisme, l’arqueologia, l’arquitectura, l’acció artística i comunitària, amb la finalitat de dialogar i deliberar sobre la protecció, conservació i difusió del patrimoni cultural de la nostra ciutat, afavorint “debats més enriquidors”, destaca del Museu d’Història.

Al projecte també s’hi han sumat persones amb experiència en gestió público-privada i d’altres que es poden implicar en accions envers el món educatiu i dels joves. El primer tinent d’alcalde i responsable de Patrimoni Cultural, Josep Melcior Muñoz, ens parla d’aquest nou projecte.

El que es vol garantir amb la tasca del Consell és “la solidesa científica, històrica i pedagògica dels continguts del Museu, així com la renovació discursiva al voltant de les temàtiques i accions”, destaca el Museu de la ciutat.

Les persones que conformen el consell són Àlex Bonany Capdeferro, Antoni Camín Díaz, Pau Casals Caus, Natàlia Colomeda Folgado, Albert Duran Escribà, Xavier Duran Escribà, Elena Esteva Massaguer, Anna Gutiérrez Pérez, Àngel Jiménez Navarro, Daniel Pedrero Rosón, Adela Picón García, Anna Prunell Esteve, Josep Maria Vicens Batet i Jordi Vilà Vilà.

El seu president és el responsable de Patrimoni Cultural, Josep Melcior Muñoz, la coordinació va a càrrec de la directora del Museu d’Història, Sílvia Alemany, i la secretaria és del tècnic del Museu, Xavier Roca.

El més llegit

I després