I després

En marxa les inscripcions pel concurs de bandes emergents dels Uuhquexungu!

Se celebrarà als Jardins Juli Garreta el 31 d'agost i les inscripcions estan obertes fins el 5 de juliol

Compartiu aquesta història

La colla Uuhquexungu! ha obert les inscripcions per a la quarta edició del concurs de bandes emergents Uuhquemúsica 2024, dirigit a tots els grups de les comarques gironines, i que se celebrarà als Jardins Juli Garreta el 31 d’agost.

La proposta arriba amb la intenció de ser una oportunitat per a joves músics. Així ens ho explica Clara Nualart, membre de la colla.

Pel que fa als dos premis que s’entregaran, el popular consistirà en un val regal per gastar en una botiga de música. El guardó professional seran dos dies de gravació als estudis professionals Ultramarinos Costa Brava i una actuació al Village del Porta Ferrada.

La colla arriba amb moltes ganes d’aquesta nova edició del concurs per poder donar una oportunitat a les bandes participants i que estan començant.

Entre els requisits que cal complir per participar al concurs s’inclouen que els grups no poden tenir enregistrada cap gravació professional, siguin capaços de cobrir una actuació de 20 minuts i tenir, com a mínim, 2 cançons pròpies.

La inscripció al concurs és gratuïta i no remunerada i acabarà els proper 5 de juliol. Podeu consultar totes les bases fent clic aquí.

El més llegit

I després