I després

Detingudes 6 persones per sostreure 90.000 euros

Varen accedir a l’habitatge de la víctima després que una de les detingudes, treballadora de la llar, els deixés la finestra oberta per facilitar-los l’entrada

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d’Esquadra, han detingut a 6 ciutadans per un delicte de robatori amb força a Sant Feliu en què varen sostreure 90.000 euros.

Segons explica el cos de la Policia, la investigació va començar arran d’una denúncia interposada per la víctima dels fets, que afirmava que li havien robat aquesta quantitat que guardava al seu domicili.

Un cop rebuda la denuncia, es va crear un equip de treball conjunt entre els tres cossos policials, que varen unir la informació que tenien i que els va portar a la detenció d’aquestes persones, una d’elles treballadora de la llar de la víctima.

El modus operandi consistia en què la treballadora de la llar donava als lladres la informació sobre els diners que la víctima tenia a casa, els facilitava l’entrada a l’habitatge deixant oberta una finestra. Els 6 detinguts varen ser posats a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

El més llegit

I després