I després

Eduard Hernández i Jordi Gamito obtenen grans resultats a l’Olsen Tenerife Bluetrail

Es tracta de la cursa més alta d’Espanya i la segona d’Europa i transcorre pel Parc Nacional del Teide

Compartiu aquesta història

Els corredors Eduard Hernández i Jordi Gamito han obtingut grans resultats en la cursa més alta d’Espanya i la segona d’Europa, l’Olsen Tenerife Bluetrail, coneguda popularment com ‘La blue’, i que s’ha celebrat entre el 6 i el 8 de juny a l’illa canària.

Eduard Hernández ha obtingut la primera plaça en la prova de 27 quilòmetres. La primera posició l’ha compartit amb un altre corredor, després de que per un error de guiatge d’un ajudant de la cursa, a quatre quilòmetres de la línia de meta i quan Hernández anava primer de manera destacada, el desviessin per un camí incorrecte, cosa que li va fer perdre minuts i recórrer un quilòmetre de més.

Per la seva banda, Jordi Gamito ha obtingut la segona posició en la prova de 110 quilòmetres. L’esportista, que ara fa 10 anys va participar en la competició, quedant llavors també en segona posició, es mostra molt satisfet d’haver repetit la classificació en aquest 2024 després de les lesions que ha patit en el darrer any.

La Blue és una ultramarató per muntanya que consta de diverses modalitats​ de diferents característiques. Les curses es tracen en un recorregut que va des del sud de Tenerife, des de la platja de Los Cristianos, puja fins al Teide i baixa fins la platja de Puerto de la Cruz.