I després

Guiada gastronòmica per conèixer el mon del peix blau

Anirà a càrrec de Carmina Ontiveros, de Tretze Cultura i Arria Bou, que explicarà tècniques per a la conservació d’aquests peixos i algunes maneres de cuinar-los. A més, es faran tastets amb el Càtering del Ginjoler

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu organitza per aquest dissabte a les 20.30h a la Caseta de Salvament del Turó dels Guíxols, una introducció al coneixement del món del peix blau. Es podran conèixer secrets i propietats organolèptiques de les diferents espècies: anxova, sardina, verat, etc. També quins són els sistemes de pesca, els tipus de barques i a quines zones de la Costa Brava es pesca. A més, es donaran a conèixer tècniques per a la conservació d’aquests peixos i algunes maneres de cuinar-los per passar, tot seguit, a degustar-ne uns quants tastets de la mà del Ginjoler.

Ens en parla la tècnica de patrimoni del Museu d’Història, Emma Coll.

La guiada anirà a càrrec de Carmina Ontiveros, formada en el món de les ciències del mar i del patronatge, vinculada al món educatiu, gerent de l’empresa de serveis educatius Tretze Cultura i d’”Arria Bou”, una embarcació d’arrossegament de Palamós.

El preu de l’activitat és de 20€, i de 15€ pels socis dels Amics del Museu.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. Es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, per telèfon o bé correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després