I després

El Turisme i les Tavernes de Sant Feliu temes centrals del nou Guíxols Experience

Les noves visites aniran a càrrec d'Alfons Hereu i Josep Andújar

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 17 de juliol es viurà una nova visita del Guíxols Experience a Sant Feliu de Guíxols.

La nova edició que ha engegat l’àrea de Turisme de l’Ajuntament oferirà la segona activitat d’aquest estiu que tractarà sobre el Turisme i les tavernes de Sant Feliu.

Se centrarà en l’arribada dels primers turistes a finals de la dècada dels anys 50 i principis dels 60, amb la transformació que es va provocar a la ciutat, tot resseguint el Passeig del Mar. Ho explica l’Alfons Hereu, que en serà el conductor.

El mateix dia, la segona part de l’activitat anirà a càrrec de Josep Andújar, Sé, que s’encarregarà de repassar les diferents tavernes i clubs on anys enrere es trobaven els pescadors per cantar.

Guíxols Experience son visites guiades amb una temàtica concreta i amb el guiatge de persones locals enteses o especialistes en cada una de les matèries. El turisme, les tavernes, el tren o Vilartagues son els motius de la nova edició, i van a càrrec d’Isidre Ribera, Alfons Hereu, Josep Andújar, Anna Cuenca i Josep Maria Vicens.

Totes les visites són gratuïtes i es realitzaran a les 7 de la tarda. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, 972820051 o turisme@guixols.cat

El més llegit

I després