I després

“Obres en conversa: diàlegs prefigurats”, visites guiades a la nova exposició de l’Espai Carmen Thyssen

L’objectiu és que es descobreixi com dues obres d'art que semblen tan diferents poden tenir tantes coses en comú

Compartiu aquesta història

Sota el títol “d’Obres en conversa: diàlegs prefigurats”, trobem les visites guiades que ofereix l’Espai Carmen Thyssen a la seva nova exposició fins al proper 24 d’octubre a Sant Feliu de Guíxols.

La mostra amb les propostes de 27 artistes contemporanis, entra en un joc amb 24 diàlegs amb peces de la col·lecció de la baronessa. Quatre escultures de les exposades formen part ja de la col·lecció Carmen Thyssen.

Aquesta és la primera exposició de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols íntegrament d’escultura, per bé que vinculades a obres pictòriques de forma digital.

La visita guiada té un preu de 14€, i és gratuïta pels menors de 16 anys. Es fan en dues modalitats, la visita convencional, i la familiar. Ho explica la comissaria de l’exposició, Pilar Giró.

L’objectiu és que es descobreixi com dues obres d’art que semblen tan diferents poden tenir tantes coses en comú.

Els visitants es trobaran amb les escultures i al seu costat hi veuran un element identificador que possibilita el diàleg entre artistes, peces i relats. A través del web www.espaicarmenthyssen.com o a través d’una publicació magazine s’estableix la connexió textual, i en breu s’implementarà també una connexió en format podcast.

Tanmateix, a la guia de mà hi figuren els textos dels relats creats per a cadascun dels diàlegs, de caire estètic o simbòlic, entre les obres presents a l’exposició́ i les prefigurades de la Col·lecció́ Carmen Thyssen.

Es tracta d’una exposició que mostra un relat entre obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, cedides en préstec gratuït, provinents de la Col·lecció́ Carmen Thyssen, de la Fundació La Caixa, del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, de Chillida Leku, d’Opera Gallery Madrid, del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i del taller dels mateixos artistes.

HORARI VISITES GUIADES

JULIOL:
Divendres a les 18h
Dissabtes a les 11h

AGOST:
Dimarts a les 18h
Divendres a les 18h
Dissabte a les 11h
Dissabte visita familiar a  les 17:30h
Dissabte a les 19h
Diumenge a les 11:30h

SETEMBRE:
Dimarts a les 18h
Divendres a les 18h
Dissabte a les 11h
Dissabte visita familiar a  les 17:30h
Diumenge a les 11:30h

OCTUBRE:
Dissabte i diumenge a les 11h

Per a més informació espaicarmenthyssen.com, telèfon 618370853, o correu electrònic info@fundacioartguixols.cat

El més llegit

I després