I després

“InspirART” Nova mostra de pintura de Jordi Estañol al Pati de l’Ajuntament

Mostra el seu segell inconfusible amb paisatges, marines i flors, com a resultat de moments d’inspiració que han anat conformant idees que després ha pogut plasmar sobre un llenç

Compartiu aquesta història

Fins al 28 de juliol trobem en exposició al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’artista local Jordi Estañol. La seva nova mostra porta per títol “InspirART” i mostra els seu segell inconfusible amb paisatges, marines i flors.

Estañol explica que “La inspiració és aquell moment màgic que mou als artistes a fer les seves obres, que arriba sense saber com, per una tristor, una alegria, una impressió o una contemplació.

Segons diu “mostra els seus quadres com a resultat de moments d’inspiració que han anat conformant idees que després ha pogut plasmar sobre un llenç”. També pensa que “la inspiració artística és una manera de motivar-nos, un recurs més, que ens obliga a crear”.

Mestre de professió, ha exercit durant 35 anys a Sant Feliu. Primer a l’Escola Baldiri Reixach i després, durant 30 anys, a l’Escola l’Estació.

A més de la docència, la seva altra passió és la pintura. Un cop jubilat, va reprendre novament les ganes de pintar.

L’obra de l’artista es pot visitar de dilluns a divendres de 17h a 21h i, també dissabtes i diumenges, d’11a a13h i de 17h a 21h.

A més, avui a les 7 de la tarda té lloc el vernissatge al mateix Ajuntament.

El més llegit

I després