I després

El prestigiós fotògraf musical Francesc Fàbregas exposa al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

La mostra que porta per títol “En directe”, consta de més de 400 instantànies, i està organitzada pel Festival de la Porta Ferrada. Comprèn una selecció de fotografies preses en concerts, des dels anys 70 fins als nostres dies, de grans figures tant internacionals com nacionals

Compartiu aquesta història

El prestigiós fotògraf musical Francesc Fàbregas exposa al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, del 19 de juliol al 30 d’agost, un conjunt d’obres sota el títol “En directe”. La mostra, que està organitzada pel Festival de la Porta Ferrada, comprèn una selecció de fotografies preses en concerts, des dels anys 70 fins als nostres dies, de grans figures tant internacionals: Rolling Stones, Bruce Springsteen, Tina Turner o Bob Marley, com nacionals: Raimon, Serrat o El Último de la Fila.

El recorregut d’aquesta exposició, que comprèn una selecció de més de 400 instantànies, s’inicia a la quarta planta del Monestir amb un gran mosaic de tretze metres integrat per 260 fotos, les quals mostren, de forma aleatòria, diferents cantants i músics pertanyents a diversos gèneres musicals com ara el folk, el jazz, el pop, el rock o el flamenc. Aquests retrats conviden l’espectador a endinsar-se en el que serà un viatge per alguns dels concerts més emblemàtics del nostre país.

Així ho explica el regidor responsable del festival, Josep Saballs.

També trobem una selecció de 36 retrats en blanc i negre i algun en color pertanyent a grans figures com ara Leonard Cohen, Guillem Gisbert, Loquillo, Miles Davis.., en la qual es pot admirar el mestratge de Fàbregas a l’hora de captar el personatge en les seves diferents dimensions.

L’originalitat de les fotografies d’En directe’ rau en el fet de què no es tracta de posats sinó d’imatges captades en directe per l’àgil mirada d’en Fàbregas, les quals posseeixen un gran valor documental dins del gènere del fotoperiodisme musical.

L’acte d’inauguració d’aquesta exposició es farà aquest mateix divendres 19 de juliol a les 7 de la tarda, amb un recorregut per la sala acompanyats per l’autor

El més llegit

I després