I després

Oberta la participació en la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ a través del Porta Ferrada

La iniciativa solidària vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa que pateixen unes 9.000 persones a Catalunya i alhora la campanya vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple i promoure’n la investigació mèdica

Compartiu aquesta història

La Fundació Esclerosi Múltiple continua endavant amb el repte del Mulla’t. Un dels objectius d’enguany és recaptar fins a 350.000 euros. La ciutadania pot col·laborar amb la campanya de manera telemàtica, a través d’un donatiu mitjançant la plataforma Bizum i amb la compra del marxantatge de la iniciativa.

Precisament a Sant Feliu de Guíxols la iniciativa, es va celebrar a la platja de Sant Pol el passat diumenge, i també, la podeu trobar en molts del concerts del Festival de la Porta Ferrada, tant al Guíxols Arena, com a l’Espai Port.

Ho explica Begoña Matesanz, afectada d’esclerosi múltiple i membre de la Fundació.

Per col·laborar en aquesta acció simbòlica del Mulla’t, els trobareu a la platea del Porta Ferrada dels concerts d’Andrea Motis, Toquinho, Tom Jones, Ara Malikian, Antònia Font, Amaral, Hombres G, La Ludwig Banda i Guillem Gisbert, Seguridad Social i la Guardia.

La iniciativa solidària vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa que pateixen unes 9.000 persones a Catalunya i alhora la campanya vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’esclerosi múltiple i promoure’n la investigació mèdica.

Entre els símptomes de la malaltia, s’hi troben els problemes de mobilitat, els quals es redueixen quan la persona està immersa en aigua. És per això que l’aigua pren un valor simbòlic durant la jornada del Mulla’t. A més, també hi descendeix la sensació de calor, més forta per les persones afectades per la malaltia.

El més llegit

I després