I després

Aquest divendres Andrea Motis presentarà el seu nou disc “Febrero” al Festival de la Porta Ferrada

El disc gravat a Xile, conté clàssics llatinoamericans com Perfidia, Noche de Ronda, Garota de Ipanema i estàndards del jazz

Compartiu aquesta història

Aquest divendres 19 de juliol la compositora, trompetista i saxofonista Andrea Motis actuarà en la 62 edició del Festival de la Porta Ferrada.

Serà a les 22h a l’escenari de l’Espai Port en un concert a on presentarà el seu disc “Febrero”. El febrer és un mes vinculat a la seva relació personal amb Xile, país que visita des de fa anys amb la família. Segons explica l’artista, allà febrer és un símbol d’alegria, Carnestoltes, amistat, flors, sol, llum, calor, perquè a Xile, llavors és estiu, el contrari d’Europa.

Ho explica el regidor responsable del festival, Josep Saballs.

El nou treball d’una de les artistes del jazz catalana de major projecció internacional, és un homenatge íntim a un país i a una època, l’estiu a Amèrica del Sud. Està gravat juntament amb la Camerata Papageno dirigida pel guitarrista argentí-xilè Federico Dannemann, músic que l’artista barcelonina considera una referència.

Motis confessa que aquest disc va ser, sobretot, “una experiència transformadora”. Reconeix que “ha sigut una de les vivències musicals més boniques de la seva vida”. Al repertori hi trobem clàssics llatinoamericans com Perfidia, Noche de Ronda, Garota de Ipanema o estàndards de jazz com The Man I Love i Someone To Watch Over Me.

Per a més informació i venda d’entrades www.festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

El més llegit

I després