I després

Madeleine Peyroux actuarà aquest dissabte 20 de juliol al Festival de la Porta Ferrada

L’artista influenciada per grans com Billie Holiday, Édith Piaf o Leonard Cohen desplegarà el seu argumentari a l’Espai Port amb l'enteresa dels clàssics, amb una discografia brillant, de tres àlbums d'estudi que combinen originals i versions, i que espera continuació per a aquest mateix 2024

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 20 de juliol la cantant, guitarrista i compositora estatunidenca de jazz, Madeleine Peyroux actuarà en la 62 edició del Festival de la Porta Ferrada.

Serà a les 22h a l’Espai Port quan podrem veure a aquesta artista que està influenciada per la música de grans com Billie Holiday, Bessie Smith, Patsy Cline, Édith Piaf, Leonard Cohen, Johnny Mercer, Charlie Chaplin, Serge Gainsbourg i Bob Dylan. A causa del seu to de veu, Peyroux és sovint associada a Billie Holiday. Molts crítics musicals afirmen que té el timbre de Billie Holiday, i la vocalització d’Anita O’Day i de Bessie Smith.

Ho explica el regidor responsable del festival, Josep Saballs.

Va néixer a Geòrgia, ciutat universitària i bohèmia, va créixer escoltant jazz de Nova Orleans i es va buscar la vida sent una adolescent en el barri llatí de París. Amb tals credencials, era gairebé inevitable que Madeleine Peyroux encaminés els seus passos a la pràctica del jazz, però el que no era tan previsible és que ho fes emulant amb tant d’encert els preceptes de Billie Holiday. Madeleine desplega el seu argumentari amb l’enteresa dels clàssics, i compta amb una discografia brillant, de tres àlbums d’estudi que combinen originals i versions, i que espera continuació per a aquest mateix 2024.

Per a més informació i venda d’entrades festivalportaferrada.cat o presencialment a Can Solés (C/ Sant Pere, 41).

El més llegit

I després