I després

Activitats de la Festa Major Jove de Sant Feliu de Guíxols

L’Àrea de Joventut organitzarà un taller de circ, el “IX concurs de menjar síndria”, i un Escape Room al carrer “d’Invasió Alienígena”. A més, torna el Punt Lila, un espai visible i presencial de seguretat on es dóna informació i suport a totes les persones que ho necessitin

Compartiu aquesta història

Aquesta Festa Major l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols torna a engegar diverses activitats que se celebraran a l’escenari familiar situat davant la Cambra de Comerç.

Dijous 1 d’agost a les 18.30h han organitzat un taller de circ a càrrec de la Companyia “Los herrerita”, obert a totes les edats amb diàbolos, pilotes de malabars, anelles, bitlles, etc.

A la Festa Major Jove de Sant Feliu, no hi faltarà el tradicional “Concurs de menjar síndria”, que enguany arriba a la IX edició. Serà divendres 2 d’agost a les 19h. Aquesta activitat està dirigida a tots els públics i de forma completament gratuïta. Una activitat divertida per gaudir en època de calor. S’estableixen 4 categories: Infantil 1, Infantil 2, Juvenil i Adults. Una hora abans de l’inici del concurs, s’obren les inscripcions i no hi ha cap requisit que s’hagi de complir per poder-hi participar. És una activitat econòmica, divertida i que permet ajuntar grans i petits i gaudir d’un tall de síndria fresca, en època de calor.

La regidora de Joventut Mireia Borrego, ens parla sobre les diverses activitats.

Dissabte 3 de juliol a les 17h tindrem l’Escape Room al carrer sota el títol “d’Invasió Alienígena”. Cal inscripció prèvia on-line a www.guixols.cat/joves.

Diumenge 4 d’agost arribarà el cocktail musical amb el grup local “Viejas Glorias”, serà a les 19.30h.

A banda, aquesta festa major torna el Punt Lila a Sant Feliu de Guíxols, un espai visible i presencial de seguretat on es dóna informació i suport a totes les persones que ho necessitin.

Els seus objectius són conscienciar la població general vers les agressions masclistes i LGTBIfòbiques, donar suport i acompanyament a les persones que ho necessitin, donar seguretat i confidencialitat a les persones que s’atenguin, recollir el nombre d’agressions en un document, visualitzar el col·lectiu/moviment feminista que s’organitza per combatre les agressions masclistes i LGTBIfòbiques, a més d’aconseguir una Festa Major segura, crítica i lliure d’agressions sexuals.

Se situarà al Passeig del Mar, a la zona de barraques (en horari de concerts) del 31 de juliol al 4 d’agost.

El més llegit

I després