I després

El Museu d’Història organitza una visita teatralitzada a l’exposició ‘Una societat canviant’

La mostra de llarga durada que es pot veure a l’Antic Hospital descobreix l’evolució de la societat ganxona en els darrers 200 anys

Compartiu aquesta història

El Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols ha obert les inscripcions per la visita teatralitzada que es farà a l’exposició de llarga durada ‘Una societat canviant’ el dissabte 3 d’agost a les 8 del vespre.

La mostra, que es pot visitar a la seu de l’Antic Hospital, explica l’evolució de la societat de la nostra ciutat en els darrers 200 anys amb la idea de fer reflexionar i entendre el món global des d’un estudi de Sant Feliu de Guíxols entre els segles XIX i XXI.

L’activitat anirà a càrrec de Teatre de Contacte que presentarà petits retalls de la història de la nostra ciutat. A través d’aquesta iniciativa es podrà conèixer, des de la tragèdia fins a la comèdia, com era la vida dels pescadors, l’època del suro i l’inici del turisme de masses a Sant Feliu, de la mà de diversos personatges.

El preu de la visita és de 6 euros per públic general i de 4 pels socis dels Amics del Museu. Les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, trucant al 972 821 575 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat.

El més llegit

I després