I després

Alerta per les altes temperatures a nostra zona entre avui i demà

Sant Feliu disposa de refugis climàtics situats als Centres Cívics de Vilartagues i Tueda, com també a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

Compartiu aquesta història

La Generalitat alerta de la pujada de temperatures de cara a les properes hores a la nostra zona. El punt àlgid s’espera al nostre sector per avui, tot i que per demà dimarts s’esperen també temperatures molt altes, més de l’habitual per a l’època.

Segons informa el Meteocat, en la jornada d’avui a la nostra ciutat hi haurà màximes de 30 graus i mínimes de 19 de cara a la nit. Com és habitual en aquests casos, l’Ajuntament recomana fer us dels refugis climàtics situats als Centres Cívics de Vilartagues i Tueda, com també a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

En aquests espais, gràcies a la climatització de la que disposen, es poden suportar bé les altes temperatures en les franges horàries d’obertura d’aquests espais. D’aquesta manera, les persones que no disposen de climatització a casa seva, poden trobar un lloc on refugiar-se de la calor.

D’altra banda, podeu consultar tots els telèfons d’interès al web guixols.cat/emergencies.

El més llegit

I després