I després

Les cobles Montgrins i Ciutat de Girona protagonistes de les sardanes de la Festa Major

Les actuacions tindran lloc els dies 1 i 2 d’agost i estan organitzades per l’Agrupació Amics de la Sardana amb el suport de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat dues propostes sardanistes coincidint amb la Festa Major de la nostra ciutat. El dijous 1 d’agost arribarà fins la ciutat la Cobla Montgrins i ho farà amb una actuació a l’escenari situat al Passeig del Mar, davant l’Ajuntament, a partir de les 22.30 hores.

Entre les peces que s’interpretaran hi ha ‘Pal de Paller’ de Ricard Viladesau, ‘Petits Laietans’ de Joan Jordi Beumala, ‘Les noies de la Torrassa’ de Jaume ventura o ‘Juny’ de Juli Garreta.

De cara a divendres serà el torn de la Cobla Ciutat de Girona, que portarà fins la nostra ciutat un repertori amb peces de Josep Cassú, Pau Sicart, Jaume Burjachs i Enric Morera, entre altres. Serà amb una actuació a partir de les 8 del vespre a l’escenari situat davant la Cambra de Comerç, al Passeig del Mar.

La propera proposta sardanista tindrà lloc a mitjan agost, el dia 16, amb la Cobla Principal de Banyoles. Totes aquestes activitats compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat.

El més llegit

I després