I després

Dissabte i diumenge de Festa Major amb Escape Room al carrer, el correfoc, Gertrudis i el Gran Castell de Focs

També hi haurà campionat petanca, espectacle infantil i música amb La Kinky Band i Viejas Glorias. Les activitats d'avui divendres les teniu a radiosantfeliu.com i a les xarxes @santfeliuradio

Compartiu aquesta història

Escalfen motors les activitats de Festa Major previstes per dissabte i diumenge a Sant Feliu de Guíxols. A més, ja podeu consultar tot el que es farà avui divendres a la nostra ciutat clicant aquí.

Les propostes començaran demà dissabte 3 d’agost amb una Caminada de Festa Major organitzada pel Programa d’Activitat Física del Dipsalut, a partir de les 8.30 del matí. Les inscripcions estan obertes al Whatsapp 677 02 84 14.

A les 9 del matí començarà el Campionat de Petanca a càrrec del Club Petanca Vilartagues a les pistes de la zona esportiva de Vilartagues. Les inscripcions es poden fer a la seu de l’entitat en horari de tarda.

L’Àrea de Joventut proposa una nova edició del seu exitós Escape Room pels carrers de la ciutat sota el títol d’’Invasió alienígena’. Començarà a l’escenari familiar de davant la Cambra de Comerç a partir de les 5 de la tarda. Les inscripcions ja estan exhauries.

De cara a dissabte a la nit serà el torn del Correfoc amb Els Diables d’en Pere Botero, amb sortida a les 11 de la nit des del Nou Casino la Constància i acabant a la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.

Per finalitzar la jornada de dissabte, la música serà protagonista amb els Gertrudis i la seva gira de comiat. Actuaran a les 12 de la nit a l’escenari de davant l’Ajuntament. També hi proposaran la seva música els Oxígen.

Ja de cara al diumenge 4 d’agost a les 7 de la tarda arribarà el concert familiar ‘Planeta Violeta’ amb Els Atrapasomnis a l’escenari de davant l’Ajuntament.

A les 19.30 hores, una altra de les propostes de l’Àrea de Joventut és el Cocktail Musical amb Viejas Glorias a l’escenari de davant la Cambra de Comerç.

Per anar cloent la festa, a les 11 de la nit se celebrarà el Gran Castell de Focs a la badia de Sant Feliu i a les 11.30 de la nit, serà el torn de la música amb La Kinky Band a l’escenari de l’Ajuntament.

El més llegit

I després