I després

Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves al Música als Puestus d’aquest dissabte

La proposta, amb accés lliure, repassa alguns dels grans èxits d'Els Pets i es farà al Salvament Marítim a partir de les 10 de la nit. Des de les 8 de vespre hi haurà un espai de música folk i country i menjar

Compartiu aquesta història

Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves seran els encarregats de portar la seva proposta ‘Sona la cançó’ fins a Sant Feliu, aquest dissabte 10 d’agost, en un altre dels concerts del Música als Puestus, el cicle de música d’estiu en llocs emblemàtics de la ciutat que organitza Mascanada6.

L’activitat començarà a les 10 de la nit al Salvament Marítim, però abans, a partir de les 8 del vespre, hi ha previst el Food Country, un espai amb tastos del restaurant Malcriat i música folk i country.

Pel que fa al concert de Gavaldà i Chaves, es tracta “d’un espectacle entranyable i juganer on Lluís Gavaldà, acompanyat del seu company inseparable Joan-Pau Chaves, repassa en format acústic les cançons més estimades del seu cançoner de manera original i sorprenent”, destaca Mascanada6. Ens parla de les dues propostes el president de l’entitat, Marc Calvet.

En aquesta aposta musical, s’entrellacen els temes més celebrats d’Els Pets amb les cançons que van inspirar-les, creant un diàleg que ajuda a l’espectador a entendre la mecànica de la composició i els seus secrets. Podeu consultar tota la informació sobre aquesta activitat com de les properes previstes dins el Música als Puestus a través del web mascanada6.com

El més llegit

I després