I després

Continuen obertes les subvencions per a l’obertura de nous negocis en locals buits, al Mercat Cobert i per a traspassos

Un dels requisits és que s’haurà d’haver iniciat l'activitat entre l'1 d'octubre de 2023 i el 30 de setembre d’aquest 2024

Compartiu aquesta història

Continuen obertes fins el 30 de setembre les subvencions per crear nous negocis en locals buits, parades del Mercat Cobert i traspassos, a Sant Feliu de Guíxols. Un dels requisits és que s’hagi iniciat l’activitat entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre d’aquest 2024.

Pel que fa a la línia de subvencions per a noves obertures, inclourà les despeses de reforma, com també d’adequació, d’un local buit o parada buida del Mercat Cobert Municipal, a més de les despeses per a l’adquisició de mobiliari, maquinària, ordinadors, aplicacions informàtiques, eines i utillatges que són necessaris per a l’inici de l’activitat.

Cal recordar que en queden excloses les despeses de lloguer, adquisició de mercaderies i matèries primes per a l’inici de l’activitat, com també les taxes o tributs obligatoris per començar el negoci.

La quantitat que es pot rebre és del 30% de les despeses subvencionables, arribant fins a un màxim de 3.000 euros. Per poder rebre aquesta subvenció, cal justificar una despesa mínima de 5.000 euros. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, destaca que la intenció de les subvencions és oferir ajuda a les persones emprenedores de la ciutat.

Pel que fa als traspassos, se subvencionaran les despeses en què el nou titular mantingui l’activitat que ja estava en funcionament. S’inclouen les despeses de mobiliari, les instal·lacions i la maquinària, entre altres. En queden excloses les despeses de lloguer, traspàs, adquisició de mercaderies i matèries primes per a l’inici de l’activitat, com també les taxes o tributs obligatoris pel negoci.

La quantitat que es pot rebre és del 30% de les despeses subvencionables amb un màxim de 2.000 euros. Pel que fa a la despesa mínima subvencionable és de 3.000 euros. Cal recordar que no són subvencionables les despeses derivades de trasllats de negocis ja establerts a la ciutat.

Podeu consultar tota la informació al respecte i també iniciar el tràmit, aquí sota.

El més llegit

I després