I després

Els Antònia Font actuaran al Porta Ferrada aquest dijous

El concert del quintet mallorquí començarà a l'Espai Port a les 10 de la nit amb un format molt proper

Compartiu aquesta història

Segueixen en marxa els concerts del Festival de la Porta Ferrada d’aquest estiu que porten fins a Sant Feliu de Guíxols, demà dijous 7 d’agost a les 10 de la nit, al quintet mallorquí Antònia Font en una proposta musical a l’Espai Port.

Tal i com es destaca des del festival, “després del seu espectacular retorn al 2021, ple d’èxits i emocions” el mític grup “segueix en actiu amb una maniobra molt seva: centrar-se en els petits detalls amb un format més proper per presentar la que anomenen gira per teatres”.

El regidor responsable del Festival, Josep Saballs, es mostra molt content de tenir al grup, per tercer cop, a la nostra ciutat i recorda que és un dels concerts que, degut a qüestions d’aforament, s’ha reubicat.

Un cop acabada una gira on les coses descomunals han comandat, on s’ha vist per primer cop a Antònia Font involucrats en un desplegament tècnic de primer nivell, per petició popular i per la pròpia motivació dels músics, han decidit encetar una gira on “les coses petites” marquen el ritme dels concerts, expliquen des del festival.

Les darreres entrades es poden adquirir al web del Porta Ferrada i també presencialment a Can Solés del carrer Sant Pere número 41.

El més llegit

I després