I després

Neil David Selby publica una reedició del seu llibre ‘Sant Feliu fascinant’

A més de la reedició de la versió en català i anglès, l’autor publica una primera versió de l’obra en castellà i francès

Compartiu aquesta història

L’autor de Sant Feliu de Guíxols, Neil David Selby, acaba de publicar la reedició en català i anglès de seu llibre dedicat a la nostra ciutat titulat ‘Sant Feliu fascinant’. A més, també presenta una primera versió de l’obra escrita en castellà i també francés.

La publicació és una introducció a la historia, cultura i costums de la nostra ciutat, entre molts altres aspectes. Així ens ho explica l’escriptor.

L’autor diu que va decidir escriure el llibre ja que no hi havia cap publicació d’aquest tipus per als visitants estrangers. També afirma que l’edició que n’ha fet en català és, curiosament, la més venuda.

Els capítols que conformen ‘Sant Feliu fascinant’ estan ordenats per ajudar a entendre la història, els costums, el caràcter i les particularitats del nostre municipi. L’autor ha triat el nom de Sant Feliu fascinant perquè creu que la ciutat “conté una varietat excepcionalment rica i intrigant de característiques”.

Per a Selby, el municipi “compta amb una impressionant abundància de llegendes, els seus propis patois, les seves pròpies creacions musicals, la seva pròpia cuina creativa i és el bressol de molts que han tingut el gran coratge d’aixecar-se i lluitar per una millor societat”. L’autor també destaca que Sant Feliu “és una ciutat moderna”.

Sant Feliu fascinant es pot trobar a la venda a la secció de llibres de l’estanc de la placeta Sant Joan i també es pot agafar en préstec a la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit. Pel que fa a la portada i al disseny interior del llibre, ha estat creat per Louise Brody, qui també viu actualment al nostre municipi.

El llibre en les seves edicions en català, castellà, anglès i francès.

El més llegit

I després