I després

Ja es coneix la programació del Concurs de Teatre Amateur en la celebració dels 20 anys del certamen

Per commemorar les dues dècades es presentarà un llibre dedicat al concurs i es representarà una obra especial per a l’ocasió

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Teatral Benet Escriba ja té a punt les 10 propostes teatrals que arribaran fins la ciutat en el 20è aniversari del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Les obres seran variades i moltes d’elles còmiques. També es podran veure peces com ‘Maria Rosa’ d’Àngel Guimerà, de temàtica política o d’intriga. La presidenta de l’entitat, Roser Descayre, explica que la tria dels participants ha estat molt difícil.

Una de les novetats d’aquest any és que el 29 de setembre, per commemorar les dues dècades del certamen, es farà la presentació d‘un llibre dedicat als 20 anys del concurs, escrit per Eloi Falguera. Un cop acabi l’acte, es representarà una petita obra molt còmica que es podrà veure amb entrada gratuïta.

La primera de les representacions del concurs de teatre amateur serà el 6 d’octubre amb l’obra ‘Perfectes desconeguts’ de la companyia Artsènic. La seguiran ‘L’hora de plegar’ de la companyia Sala Cabanyes el 20 d’octubre, ‘El malalt imaginari’ el 3 de novembre amb la Inestable Ceretana, ‘M’espien’ amb el Grup de Teatre Cassanenc el 10 de novembre i ‘Maria Rosa‘ amb el Grup de Teatre ACR el 15 de desembre.

Pel que fa al proper any, el certamen començarà amb ‘El tartuf’ el 12 de gener amb la companyia Quatre per Quatre, ‘Walimu’ el 26 de gener amb Qollunaka, ‘Brechtíada’ amb Els Carlins el 29 de febrer, ‘Un enemic del poble’ el dia 23 de febrer amb el Grup de Teatre Amics de les Arts i clourà el certamen ‘El tràmit’ el 16 de març amb la companyia Deixalles 81.

Pel que fa a les entrades del certamen, es posaran a la venda en les properes setmanes amb el sistema habitual i al preu de 10 euros. Podeu consultar la programació completa fent clic aquí.

El més llegit

I després