I després

Ja estan obertes les inscripcions per a les properes formacions i tallers gratuïts

La cibeseguretat i la intel·ligència artificial als negocis, la factura electrònica o com fer un currículum amb Canva, són algunes de les formacions previstes dirigides persones emprenedores o que estan en recerca o millora de feina

Compartiu aquesta història

Ja estan obertes les inscripcions per a les formacions i tallers gratuïts dirigits a persones emprenedores o que estan en recerca o millora de feina i que estan organitzats per l’Àrea d’Economia Local de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El proper 19 de setembre se celebrarà una formació dedicada a la Ciberseguretat. Sota el nom de ‘Bones pràctiques en Ciberseguretat: protegeix el teu negoci’, s’hi tractarà com garantir aquest tipus de seguretat i també com evitar la pèrdua de dades de l’empresa.

La formació tindrà lloc entre les 3 i les 5 de la tarda a les oficines del Servei d’Ocupació Municipal, al primer pis de l’estació d’autobusos, i estarà impartida per BDR Informàtica. Qui estigui interessat en participar-hi ja s’hi pot apuntar clicant aquí.

Entre les formacions previstes les properes setmanes, i per les quals les inscripcions estan també obertes, es troben un curs de monitor de menjadors i manipulador d’aliments, un sobre les noves lleis de facturació, un altre que tracta la transformació de les petites i mitjanes empreses a través de la Intel·ligència Artificial o com fer un currículum amb Canva, entre altres.

Podeu consultar totes les formacions gratuïtes previstes els mesos de setembre i octubre fent clic aquí.

El més llegit

I després