I després

El britpop dels Cool Britannia és la darrera proposta del Música als Puestus

La formació actuarà al sector del Passeig de Rius i Calvet aquest divendres a les 10 de la nit repassant els grans èxits de bandes com Oasis, Blur o Suede

Compartiu aquesta història

El proper divendres 23 d’agost arriba a Sant Feliu la darrera proposta d’aquest estiu del ‘Música als Puestus‘ organitzat per Mascanada6. Es tracta de l’actuació de la banda Cool Britannia, que oferirà al sector del Passeig de Rius i Calvet, a la badia de Sant Feliu, el seu repertori tribut al so britpop a través de mítics èxits de bandes com Oasis, Blur, Suede o Kula Shaker.

Segons destaca Mascanada6, “quan alguns dels millors músics del país decideixen ajuntar-se i fer tribut al britpop amb el qual van créixer, el resultat només pot ser espectacular”.

Cool Britannia el formen Gonçal Planas, Joel García, Marc Clos, Ferran Pontón, Fran Delgado i Robert Castellanos, músics i intèrprets de formacions com Mi Capitán, Love of lesbian o Bunbury, entre altres. Ens ho explica el president de l’entitat, Marc Calvet.

Durant tota la nit hi haurà servei de bar pels assistents i a les 22.30 hores, el menjar anirà a càrrec de restaurant Nonna Flo i les botifarres d’M6. Per acabar la nit, serà el torn de l’afterparty amb Dj Lloreti.

El més llegit

I després