I després

Guíxols des del Carrer portarà al Ple una proposta per adaptar el POUM al Pla Director Urbanístic

Compartiu aquesta història

Guíxols des del CarrerEn Comú Podem portarà al Ple Municipal del proper dijous una proposta per adaptar el POUM al Pla Director Urbanístic a través d’un estudi “on es delimitin els àmbits afectats en el municipi d’acord amb la definició que el Pla Director estableix pels anomenats ‘ambients edificats’”.

La formació explica que aquests ambients són els que compten amb edificacions aïllades on l’espai obert assoleix una identitat clarament perceptible en relació al paisatge.

La proposta que els Comuns portaran a la sessió plenària “preveu una suspensió de projectes i llicències urbanístiques durant un període màxim de dos anys, o fins que s’hagi fet la revisió”. Ens en parla el portaveu de la formació Jordi Lloveras.

El grup municipal explica que el Pla Director “permet dur a terme tractaments específics” dins aquests àmbits “amb l’objectiu d’afavorir els valors paisatgístics reconeguts, així com minimitzar els possibles aspectes negatius provinents de noves construccions o ampliacions de les existents”.

La formació també explica que el Pla estableix “noves normes d’integració paisatgística específiques que s’han de tenir en compte”, referint-se a factors topogràfics i de pendents, visibilitat, patrons de paisatge o límits sobre els espais oberts, com per exemple la distància de la línia de costa.

El més llegit

I després