I després

Dissabte arriba als Jardins Juli Garreta el quart concurs de bandes emergents ‘Uuhquemúsica’

L’activitat, organitzada per la colla Uuhquexungu!, comptarà amb l’actuació de 5 bandes que optaran a dos premis i començarà a les 9 de la nit

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 31 d’agost arriba a Sant Feliu de Guíxols la quarta edició del concurs de bandes emergents ‘Uuhquemúsica’ que organitza la colla Uhhquexungu!. Començarà a les 9 de la nit als Jardins Juli Garreta.

Des de la colla es mostren molt satisfets per les inscripcions, que han arribat fins als 11 grups, dels quals se n’han seleccionat els cinc finalistes: Nexe, 97 onzas, Susio Perra, Sawasawa i Somrius. Clara Nualart, membre de l’organització, ens ho explica.

El premi professional estarà valorat per un jurat format per persones relacionades amb el sector musical i el popular serà votat pel públic assistent. El guardó popular consistirà en un val regal per gastar en una botiga de música i el professional seran dos dies de gravació als estudis Ultramarinos Costa Brava i una actuació al Village del Porta Ferrada.

La colla es mostra molt contenta de poder donar, amb aquest concurs, una oportunitat a les bandes emergents per despuntar al món musical.

Un cop acabat el concurs, començarà la nit de festa amb el DJ Ernest Codina, conegut pel Matina Codina de Rac 105. Durant l’activitat també hi haurà servei de bar i entrepans per als assistents.

El més llegit

I després