I després

Centenars de persones omplen la Gran Cantada que tanca la Mostra de Cançó de Taverna que ha celebrat els 30 anys

El cantautor Josep Andújar ‘Sé’ ha estat homenatjat per ser un dels impulsors de la mostra i per la seva gran aportació al món de la cançó de taverna

Compartiu aquesta història

Centenars de persones han omplert aquest dissabte a la nit el sector de platja del Passeig de Rius i Calvet en una nova Gran Cantada que ha tancat una exitosa edició de la Mostra de Cançó de Taverna que aquest any ha celebrat el 30è aniversari.

Com és habitual, tots el concerts que s’han celebrat, com el de Sant Pol, la Cantada de la Mare de Deu del Carme o el Cançons de Mar al Far de l’Escullera, han fet ple absolut. Hi han actuat la Colla Jacomet, Josep Andújar’, Llops de Mar i Peix Fregit.  

La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, es mostra molt contenta per l’èxit d’aquesta edició i també es refereix al reconeixement que s’ha fet durant la Gran Cantada a Josep Andújar.

Josep Andújar ha rebut el reconeixement de mans de l’alcalde, Carles Motas i la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, per ser un dels impulsors d’aquesta històrica mostra i per la seva gran aportació al món de la cançó de taverna. Així valora Andújar aquest fet, que l’ha agafat per sorpresa.

Per la Gran Cantada han pujat a l’escenari el cantautor Josep Andújar ‘Sé’, la Colla Jacomet i Llops de Mar, que han amenitzat la nit amb les seves peces, tancant així una nova edició de la històrica mostra que tornarà l’estiu que ve.

Moment del reconeixement a Josep Andújar abans de la seva actuació que obria la Gran Cantada

El més llegit

I després