I després

Divendres a la nit se celebra el 13è Memorial Martí Masvidal amb la Jovenívola de Sabadell

L’activitat començarà a les 22.15 hores a l'escenari situat al Passeig del Mar, davant la Cambra de Comerç

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat pel proper divendres 30 d’agost el Memorial Martí Masvidal, que aquest any arriba a la seva 13a edició. Tindrà lloc al Passeig del Mar, davant la Cambra de Comerç, a partir de les 22.15 hores.

Aquesta activitat és una ballada que va començar a finançar Martí Masvidal i que, després de la seva inesperada mort, l’agrupació sardanista va decidir continuar amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat.

L’actuació anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell que hi interpretarà 6 sardanes de 10 tirades compostes per Jordi Paulí, Enric Morera i Joan Jordi Beumala, entre altres.

També s’hi tocarà una peça dedicada a l’agrupació, composta per Jordi Feliu i anomenada ‘Contra tot pronòstic’, que va ser creada pel fet de que es pogués tirar endavant la Capital de la Sardana a la nostra ciutat enmig de la pandèmia. Ens ho explica la presidenta de l’agrupació, Dolors Puig.

Aquesta ballada se solia celebrar el segon divendres de juliol, però degut a problemes de salut de vídua de Masvidal s’ha decidit de posposar fins aquesta setmana.

La propera activitat sardanista a la ciutat serà el dissabte 28 de setembre a les 7 de la tarda amb una ballada que anirà a càrrec de la Cobla Rossinyolets.

El més llegit

I després