I després

El Guíxols Experience es consolida com una de les activitats destacades de l’estiu

Isidre Ribera, Alfons Hereu, Josep Maria Vicens, Anna Cuenca i Josep Andújar han estat els encarregats de guiar als participants per espais emblemàtics i històrics de la ciutat

Compartiu aquesta història

Vora 200 persones han participat en les visites guiades del ‘Guíxols experience’ que es fan per diversos àmbits de la nostra ciutat i que estan comentades per grans coneixedors de la història de Sant Feliu de Guíxols.

Isidre Ribera, Alfons Hereu, Josep Maria Vicens, Anna Cuenca i Josep Andújar han estat els encarregats d’explicar als participants la història de la nostra ciutat a través de les diverses etapes que han forjat el nostre municipi. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, destaca la importància de les persones que s’encarreguen de guiar aquestes visites per la ciutat.

L’arribada dels primers turistes, les tavernes i clubs històrics de Sant Feliu, el tren o la història del barri de Vilartagues, han estat algunes de les qüestions que s’hi ha tractat. Per la seva banda, la Colla Gegantera Ganxona també ha col·laborat en una de les visites.

El més llegit

I després