I després

Dissabte s’inaugura l’Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme al Monestir

L’activitat, que arriba a la seva 34a edició, es podrà visitar a la quarta planta de l’edifici fins el 22 de setembre

Compartiu aquesta història

Imatge de portada: membres de l’associació en una de les activitats que organitzen

L’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat la 34a edició de l’Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme de la ciutat que es podrà visitar fins el 22 de setembre a la quarta planta del Monestir.

La mostra s’inaugurarà aquest dissabte 7 de setembre a les 10.30 hores amb l’Estafeta de Correus on es farà el matasegellat dels sobres del primer dia de circulació del segell commemoratiu que aquest any està dedicat a la nostra ciutat.

L’exposició la formaran 2.400 làmines i comptarà amb la participació de 30 col·leccionistes, alguns d’ells de nivell internacional. Ens ho explica Albert Duran, un dels vicepresidents de l’entitat, qui destaca la importància d’aquesta exposició a nivell de Catalunya.

La mostra es complementa amb altre tipus de material de col·leccionisme que es podrà veure en una vintena de vitrines i que inclou soldats de plom, plaques de cava o discos.

D’altra banda, el 14 de setembre se celebrarà a la Sala Abat Panyelles del Monestir la segona Trobada Catalana de Filatèlia entre les 10.30 i les 13:30 hores.

El més llegit

I després