I després

Ja estan obertes les matrícules pel proper curs de la UNED Sènior de Sant Feliu

Una aproximació al panteó olímpic, l’art català de la Col·lecció Carmen Thyssen, l’antisentimentalisme i fracàs del pensament en l’obra de Josep Pla i la música i moviment sènior, són les formacions previstes

Compartiu aquesta història

La UNED Sènior de Sant Feliu de Guíxols ja ha obert les matrícules per al curs 2024-2025 que se celebrarà a la nostra ciutat. El 30 de setembre tindrà lloc una formació que serà una aproximació al Panteó Olímpic i donarà a conèixer la mitologia clàssica a partir dels déus. Anirà a càrrec de Caterina Vilamitjana, Mercè Enrich i Maria Àngela Ayats. Enrich ens explica què pretén aquest curs.

El 27 de setembre la formació anirà a càrrec de Pilar Giró, que acostarà als participants l’art català de la Col·lecció Carmen Thyssen. El curs també inclourà una visita a exposicions relacionades amb la temàtica. Així ens ho explica Giró.

De cara al segon quadrimestre, el 12 de febrer començarà un curs amb Núria Bazaga que s’endinsarà en l’estil literari de Josep Pla i tractarà l’ansisentimentalisme i fracàs del pensament en l’obra de l’autor de Palafrugell. Bazaga ens explica com es planteja aquest repte a l’hora explorar aquest aspecte de l’obra de l’autor.

Pel 2 d’octubre d’aquest 2024, a la Sala d’Audicions de l’Escola de Música, hi ha previst un curs dedicat a la música i al moviment sènior. La professora de la formació, Maria Sofia Azambuja, ens ho explica.

Les inscripcions ja es poden fer online clicant aquí. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la UNED de Sant Feliu a la Casa Palet, al carrer Pecher, 7, enviant un correu electrònic a educació@guixols.cat o trucant al 972 82 08 10. El termini per inscriure’s acaba el 27 de setembre.

El més llegit

I després