I després

Aquest mes acaba el termini per demanar les subvencions per nous negocis en locals buits, parades del Mercat Cobert i traspassos

Fins ara s’hi han acollit 5 nous negocis de la ciutat que han obtingut cadascun la xifra màxima que és de 3.000 euros

Compartiu aquesta història

A finals d’aquest mes, el 30 setembre, acaba el termini per acollir-se a les subvencions per crear nous negocis en locals buits de Sant Feliu de Guíxols i parades del Mercat Cobert, com també per a traspassos sempre que mantingui el tipus de negoci original.

Fins ara, s’han acollit a les subvencions 5 nous negocis de la ciutat que han obtingut, cadascun, l’import màxim que es de 3.000 euros. Un dels requisits per acollir-s’hi és que s’hagi iniciat l’activitat entre l’1 d’octubre de 2023 i el 30 de setembre d’aquest any. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, explica els detalls d’aquestes subvencions.

Pel que fa a la línia de subvencions per a noves obertures, inclou les despeses de reforma, com també d’adequació, d’un local buit o parada buida del Mercat Cobert Municipal, a més de les despeses per a l’adquisició de mobiliari, maquinària, ordinadors, aplicacions informàtiques, eines i utillatges que són necessaris per a l’inici de l’activitat.

En queden excloses les despeses de lloguer, adquisició de mercaderies i matèries primes per a l’inici de l’activitat, com també les taxes o tributs obligatoris per començar el negoci. La quantitat que es pot rebre és del 30% de les despeses subvencionables, arribant fins a un màxim de 3.000 euros. Per poder rebre aquesta subvenció, cal justificar una despesa mínima de 5.000 euros.

Pel que fa als traspassos, se subvencionaran les despeses en què el nou titular mantingui l’activitat que ja estava en funcionament. S’inclouen les despeses de mobiliari, les instal·lacions i la maquinària, entre altres. En queden excloses les despeses de lloguer, traspàs, adquisició de mercaderies i matèries primes per a l’inici de l’activitat, com també les taxes o tributs obligatoris pel negoci.

La quantitat que es pot rebre és del 30% de les despeses subvencionables amb un màxim de 2.000 euros. Pel que fa a la despesa mínima subvencionable és de 3.000 euros. Cal recordar que no són subvencionables les despeses derivades de trasllats de negocis ja establerts a la ciutat. Podeu consultar tota la informació al respecte i també iniciar el tràmit, fent clic aquí.

El més llegit

I després