I després

2.779 alumnes comencen aquesta setmana el nou curs escolar a Sant Feliu

Avui s'han iniciat les classes de Primària, ESO, Cicles Formatius de grau bàsic i d’escoles bressol. Dijous, comencen a Batxillerat, Cicles Formatius de grau mig i superior, en un curs on es restringeix l’ús dels mòbils

Compartiu aquesta història

👉 Notícia en construcció […]

2.779 alumnes, 1.742 d’infantil i primària i 1.037 de secundària, comencen el curs escolar a Sant Feliu de Guíxols aquesta setmana. Avui s’han iniciat les classes de Primària, ESO, Cicles Formatius de grau bàsic i d’escoles bressol. Dijous, comença l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig i Superior, en un curs on es restringeix l’ús dels mòbils.

Una de les novetats del curs, que s’ha iniciat amb normalitat, és el protocol anunciat que limita l’ús dels telèfons mòbils als centres educatius.

Les directores de l’Escola Gaziel, Dolors Casamitjana, i de l’Escola l’Ardenya, Laura Barba, destaquen la normalitat amb què els centres han donat inici en aquesta nova etapa i les emocions que s’hi han viscut.

Pel que fa al centre Cor de MariaSant Josep, la seva directora, Cristina Carrión, destaca la normalitat de l’inici de les classes i es mostra molt satisfeta pel final de les obres en un dels edificis i del nou programa de benestar emocional que s’imparteix al centre des d’ara. Per la seva part, Xavi Río, director de l’INS Sant Feliu ens explica aquest primer dia de classes que ha començat amb els alumnes d’ESO.

Pel que fa a les novetats en el referent a la presència dels telèfons mòbils als centres, a educació infantil i primària l’ús del mòbil estarà prohibit en horari lectiu, al pati, menjador i en activitats extraescolars.

A l’ESO, s’haurà d’apagar i deixar-lo en un lloc determinat pel centre però es podrà fer servir en hores lectives quan s’autoritzi per a usos pedagògics. A Batxillerat i Formació Professional, només es podrà fer servir en les activitats d’aprenentatge. En horari no lectiu, el centre podrà regular-ne l’ús.

El més llegit

I després